Műsorújság
RTL Most

Nincs több titkolózás, szeretik egymást!

Szerelem szövődött a Madách Színház színésze, Nagy Sándor és a 2012-es X-Faktor szériájából megismert Gubik Petra között. A fiatalok bár régóta ismerik egymást, de csak nyár eleje óta randevúznak, kapcsolatukról elsőként a Fókuszban beszélnek.
Gubik Petra: „Most minden klappol az életemben!”

Nagy Sándor elmondása szerint, mint derült égből villámcsapás, érte mindkettőjüket a szerelem. Bár mindketten kisvárdai születésűek, a szomszédos faluban nevelkedtek, de igazán csak akkor kerültek közelebb egymáshoz, amikor Petra idén a fővárosba költözött.

Petrát a Like nevű lány csapatból ismerhetjük leginkább. A zenei tehetségkutató után a színházi karrierjére koncentrált, nyáron megkapta az Elfújta a szél című musical főszerepét, de a popzenének sem fordított hátat, bekerült a Sugarloaf énekesnőjét kereső válogatóban, a legjobb öt közé.

Sándor pedig a magánéletében mindig is a monogámia híve volt, de most egyszerre hét nővel keveredik szerelmi viszonyba. A különös viszonyt, a Poligamy című új magyar musical komédia kedvéért próbálja ki. Gubik Petra is megnézi majd kedvesét a hétvégi bemutatón a Madáchban és jól tudja, hogy a Poligamia csak színpadi játék és féltékenységre nincs semmi oka.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • Tényleg valós veszély, hogy a robotok okosabbak lesznek az embereknél és átveszik tőlünk a hatalmat? Különböző vallások képviselőit kérdeztük a jövőnket meghatározó mesterséges intelligenciáról, az emberi életet meghosszabbító génterápiáról, és a világ első robot papjáról. Aztán egy világhírű magyar dal, amit 100 nyelvre fordítottak le és a szerző, aki a világhírnév helyett a VII. kerületi zongorát választotta

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

Legnézettebb videók