Műsorújság
RTL Most

Őszinte vallomás Andy Vajnáéktól

Ez volt az év legjobban várt és egyik leggyönyörűbb esküvője, aminek a fényét a vendégek még tovább emelték. Az álomlagzi a menyasszony legmerészebb elképzeléseit is felülmúlta, az utólagos fogadtatás azonban keserű szájízt okozott.
VALLOMÁS: „Nagyon sok bántást kaptunk”

A filmproducer és fiatal felesége most először ültek le együtt a kamera elé, hogy a kapcsolatukról meséljenek. Őszintén válaszoltak minden kérdésre, így szó esett botrányokról és boldogságról, korkülönbségről és pénzről, esküvőről és babavárásról is. A válaszok mellett nemsokára megmutatjuk azt is, amit még soha sem láthattak: a Los Angeles-i esküvőn készített exkluzív felvételeket, többek között azt, hogy hogyan táncolt Antonio Banderas, és hogyan köszöntötte barátját Arnold Schwarzenegger.

Vajna András György, vagy ahogy mindenki ismeri, Andy Vajna 1956-ban hagyta el Magyarországot. Fodrász és parókakészítő volt a Távol-Keleten, majd egy huszárvágással átnyergelt a filmkészítésre. Producerként több mint 50 film fűződik a nevéhez, olyanok, mint az Evita, a Rambó, a Terminátor, a Vörös Zsaru vagy a Die Hard. Életművész, aki többek között a konyhában is otthonosan mozog.

Palácsik Timit 2008-ban ismerhette meg az ország, amikor feltűnt a Királynő című műsorban. Nem sokkal előtte szerzett közgazdász diplomát és több reklámfilmben is szerepelt már.

Andy megismerkedésük után másfél éve kérte meg Timi kezét. Hosszas gondolkodás után, de spontán módon.

Az esküvőt Banderas és felesége Melanie Griffith szervezte meg. Így az, hogy milyen lesz a díszítés, vagy a menü, meglepetés volt Andyék számára.

Az egész esküvő olyan volt, mint egy álom mesélik, csak nagyon rövidre sikerült. A Hancock Park ugyanis Los Angeles legexkluzívabb negyede, ahol rengeteg sztár otthona található. És mint kiderült, a környéken nem szeretik a hangos mulatozást.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók