Műsorújság
RTL Most

Nagy Sándor hét nővel bújik ágyba

A Madách Színház színésze persze a magánéletében a monogámia híve, ezt a különös viszonyt egy új magyar musical komédia kedvéért próbálja ki.

A történetben egy férfi, reggel arra ébred, hogy ugyan a barátnője, Lilla fekszik mellette, valójában sehogy sem hasonlít az általa jól ismert nőre. Ezután felgyorsulnak az események és összesen 7 darab Lilla tűnik fel a férfi lakásában. Az egyiket Kiss Ramóna alakítja majd, aki a Barátok Közt mellett az elmúlt években több színházi előadásban is szerepelt már.

A Poligamy főbb szerepeiben láthatják majd, Oroszlán Szonját, Gallusz Nikit, Szente Vajkot és Balla Esztert is, utóbbinak a közelmúltban született meg a második kislánya.

Az új magyar musical, a nagysikerű Csoportterápia című darab alkotóinak új produkciója. A szerzők a Poligamy című film nyomán dolgozták át a történetet, Szirtes Tamás vezetésével, aki az előadás rendezője is egyben.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • Tényleg valós veszély, hogy a robotok okosabbak lesznek az embereknél és átveszik tőlünk a hatalmat? Különböző vallások képviselőit kérdeztük a jövőnket meghatározó mesterséges intelligenciáról, az emberi életet meghosszabbító génterápiáról, és a világ első robot papjáról. Aztán egy világhírű magyar dal, amit 100 nyelvre fordítottak le és a szerző, aki a világhírnév helyett a VII. kerületi zongorát választotta

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

Legnézettebb videók