Műsorújság
RTL Most

Női DJ-ink nemzetközi babérokra törnek

Algériában, Ibizán, Hong Kongban és sok más elképesztő helyen fellépnek. Míg külföldön bezenélik magukat a lemezlovasok történelmébe, addig nálunk kevésbé pezsdítő a fogadtatásuk. Julia Carpentertől Seherezádéig kikérdeztük a lányokat sikerük titkáról!
DJ SEHEREZÁDÉ: „A buli egy pillanatra sem állt le!"

Vannak, akik nem hittek bennük, vagy a mai napig nem hisznek, de ők megmutatták, hogy igenis képesek rá. Mindannyian különböző egyéniségek a szexistől a vagányig, ám egy dolog összeköti őket: a világ legtekintélyesebb klubjaiban vagy fesztiváljain zenélnek több ezer fős közönség előtt.

A nemrég egy amerikai énekesnővel is együttdolgozó Kustánczi Liának úgy tűnik, zajlik az élete:már számos országban kevert zenét nemrég jött haza Ázsiából. Dj Liát egy német cég közvetíti ki a különböző külföldi bulikra.

Julia Carpenter 12 ezres tömeg előtt játszik, Ibizán pedig a legnagyobb szórakozóhelyen lép fel. Nemrég tért haza a világ egyik legnagyobb és legrangosabb nemzetközi elektronikus fesztiváljáról, a Tomorrowlandről, ahol közel 170 ezer ember képviselteti magát évente, olyan neves lemezlovasokkal, mint David Guetta vagy Armin van Buureen, és ahol eddig még sosem pörgette a lemezeket magyar dj, pláne nem nő.

Talán mindenki emlékszik a Való Világ 5 szenvedélyes nőjére, Seherezádéra, aki a Villában azzal kavart kisebb port, hogy összemelegedett Gergővel, emiatt pedig olasz kedvesével, Claudioval ugrott is a kapcsolata.
A valósághősből dj-vé avanzsált szőkeség Montenegrótól Indián és Hong Kong-on át Malajziáig mindent bejárt. Most viszont úgy döntött hazaköltözik.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók