Műsorújság
RTL Most

Egy család, aminek mindene odaveszett

Semmijük sem maradt. A dühöngő apa bosszúból felgyújtotta családi házukat. Bár az anya és gyerekek megúszták az ámokfutást, az életük és az otthonuk romokban hever. Vajon újra tudják kezdeni életüket?
A válófélben lévő férj félholtra verte feleségét, majd felgyújtotta a család házát. Bosszúból. Zsuzsa válni akart, mert elege lett a sorozatos veszekedésekből. A bíróság távolságtartást rendelt el a férj ellen, ám őt az sem érdekelte. Egyik délután, amikor Zsuzsa haza ért a munkából, a férfi kertben várta. Becsalta a vétlen asszonyt a lakásba. Ezzel kezdődött a rémálom.

A gyerekek szerencsére eközben a nagypapánál voltak, tőle tudták meg, hogy édesanyjuk kórházban van, az otthonuk megsemmisült, ruháik, játékaik nagy része tönkrement.

Zsuzsa véresen, csapzottan átmenekült a szomszédokhoz, hogy hívja a rendőrséget. Közben az ablakból látta, hogy füstölni kezd az otthona. A férfi meg se próbálta eloltani a lángokat.

Bár biztosítás volt a házon, egyelőre nem lehet tudni, hogy fizet-e a biztosító, ők ugyanis azt mondták egyedi esetről van szó, tekintve, hogy a férfi szándékosan gyújtotta fel saját házát, kilátástalanná téve gyermekei jövőjét.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók