Műsorújság
RTL Most

Sztárcsemeték titkai

Kamerák kereszttüzében cseperedtek fel. Életük vajon irigylésre méltó vagy a túlzott figyelem folytonos lemondásokra ítélte őket? Áldozatok vagy kiválasztottak? Fásy Zsülike, Gáspár Evelin és Donatella meséli el, milyen sztárcsemetének lenni.
FÁSY ZSÜLIETT: „Nehéz eldönteni, hogy kik az igaz barátok"

Hol van már az az idő, amikor a még valóban pici Donatella bizonyítványát együtt fürkésztük Tündével? Azóta nagyon úgy fest, az alma nem fog messze esni a fájától, mert Donatellát is vonzza a szereplés, a nyilvánosság.

Gáspár Evelinről egy ideig nem lehetett újat mondani, hiszen nála többet talán egyetlen gyerek sem szerepelt képernyőn. Most azonban itt vannak a legújabb fotók Miamiból, a hölgy ugyanis január óta ott tanul angolul.

Evelin ezért is ment minél messzebbre, mert az ismertségéből, a szereplésből nem csak előnye származott. 10 éves korától szinte folyamatosan a képernyőn volt. Szinte a forgató stáb között nőtt fel. De volt olyan dackorszaka, amikor a háta közepére kívánta a nyilvánosságot, és jó fél évre el is tűnt a show-ból, később fordult a kocka, és nagyon megkedvelte.

Fásy Zsülikének 3 évesen ez volt az első szereplése. A szépségversenyek koronázási ceremóniája, Zsülike nélkül ez évekig elképzelhetetlen volt. Ötödikes kora óta magántanuló, mert így gyorsabban halad. A 6-7. osztályt egy év alatt végezte el, most pedig a 10-11. osztályt tudja le egy év alatt. A nagy sietség annak köszönhető, hogy Zsülike orvos szeretne lenni és külföldön kíván tanulni. Azt mondja, nem lesz nehéz a váltás.

A három ismert kislány lassan nagylány lesz, és bár rendkívüli gyerekkoruk volt, úgy tűnik felnőttként képesek lehetnek túllépni a rivaldafényen, és úgy élhetnek, mint bárki más.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók