Műsorújság
RTL Most

Attraction: milyen az élet ideát?

Először láthatjuk az Attraction vezetőjét családja gyűrűjében! Hogyan borította fel életüket az angliai győzelem, amely egy csapásra világsztárrá tette árnyékszínházukat? Mit láttak a gyerekek a papa diadalmenetéből, és miért készül a házaspár Las Vegas helyett Kazahsztánba?

ATTRACTION: "Las Vegasnál nagyobb dolgok is jönnek még"

A Kazah elnök unokájának esküvője: ez lesz az Attraction következő nagy dobása, hamarosan ugyanis Asztanába utaznak, hogy az esküvői fellépés részleteit megtárgyalják.

Zoltán most először mutatja meg a nézőknek gyermekeit, a 10 éves Marcit és a 7 éves Lizát. A gyerekek itthonról izgulták végig a döntőt, 16 éven aluliak ugyanis nem mehettek be a stúdióba. Miközben egész Nagy Britannia a tehetségkutató döntőjét nézte, Lizát elnyomta az álom.

A látványszínház és frontembere nem túlzás, hogy világhírűek lettek. Mégis, elsősorban a szigetországban rohanják le az utcán, a metrón vagy éppen a reptéren.

Minden sikeres férfi mögött van egy nő, tartja a közhelyes bölcsesség, és így van ez Szücsi esetében is. Felesége Éva egyúttal a társulat menedzsere, igazi háttérember, aki nem szeret nyilatkozni, de mindenre odafigyel.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók