Műsorújság
RTL Most

Takács Nikolas még a kalapját is ledobta

Végig követtük az énekes egy napját, amikor hosszú idő után találkozott, Geszti Péterrel, akinek megmutatta legújabb klipjét is. És most először láthatják az énekest, a védjegyévé vált fejfedő nélkül.
KLIPPREMIER: Takács Nikolas új dala

NIKOLAS: „Nem a könnyebbik utat választotta”

Takács Nikolas legújabb családtagja, a 3 és fél hónapos Quincy. Munka mellett most ő jelenti a szórakozást. De nézzük, merre jár az X-Faktor felfedezettje, ha éppen nem a kutyájával játszik.

Miközben a rajzos németjuhász kutyát sétáltatja, arról mesél, hogy mostanság olyan teljesnek érzi az életét, mint még soha sem.

Tudja jól, hogy egy kutyát vállalni nagy felelősség. Három éve egyszer már megpróbálta, de akkor néhány hét után visszavitte a kiskutyát, nem akart rossz gazdi lenni. Azóta úgy érzi, sokat változott, így jobban oda tud figyelni magára és másokra is.

Nikolas már egy megbeszélésre siet Simon Viktorral, aki mostanság nem csak a koreográfiákban segít. Ő több dalszöveget is írt már neki, így a legújabbat is. Az énekes úgy érzi, Viktor nagyon rá tud érezni arra, amit ki szeretne fejezni egy-egy dallal.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók