Műsorújság
RTL Most

Keresztes Ildikó megelégelte a hazugságokat

Újságcikkek, melyek az elmúlt hetekben láttak napvilágot. Durva, már-már sértő állítások, melyek - mondhatni - kiverték a biztosítékot az érintettnél, Keresztes Ildikónál.
KERESZTES: „Eddig tűrtem a hazugságokat”

Ildi most szeretné tisztázni a dolgokat. Már régóta fontolgatja, hogy visszavág, de a rosszul megfogalmazott, az igazságtól távol álló címlapokból most lett elege. Például abból, hogy sikertelennek nevezik.

Ildikó kétszeres Emerton és Artisjus-díjas énekesnő, színésznő. A sikertelen jelző azért is különös, mert számtalan lemezen csendül fel a hangja, csaknem félszáz színházi szerepet tudhat magáénak és továbbra is rengeteg fellépésre hívják.

Az elmúlt időszakban az X-Faktor volt az, ami miatt előtérbe került. A tehetségkutatótól 3 csodálatos évet kapott, ahogy ő fogalmaz. Láttuk sírni és nevetni, küzdeni és feloldódni.

Ezért is volt furcsa, amikor az egyik napilap azt közölte a címlapon, hogy Keresztes nem érti, mit keres Szikora az X-faktorban. Kiderült, Ildit ők meg sem kérdezték, hanem egy másik nyilatkozatot vettek át, elferdítve azt. Halljuk akkor most tőle, valójában hogyan vélekedik az új mentorokról.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók