Műsorújság
RTL Most

Hogy néz ki az ideális nő?

Egy felmérés szerint a nők mindössze 4 százaléka tartja magát szépnek. De vajon nálunk mennyire elégedettek magukkal a hölgyek?Hazai szépségideáljainkkal keressük erre a választ!

ISTENES BENCE: „Egy lány legyen természetes!”

POLGÁR KRISZTA: „Egy nő akkor szép, ha annak is érzi magát”

A Szombat Esti Láz idei szériájában nemcsak Szilveszter gazda tánclépéseiért kapott rengeteg dicséretet Molnár Andi, de külsejét is elismerő szavakkal méltatták. Szilveszter gazda azt mondja, hogy számára külsőleg a szép nő hosszú hajú, csinos és divatosan öltözködik. És azt is megtanulta, hogyha valaki ilyen, akkor bizony ezt meg is kell neki mondani.

Sokszor előfordul, hogy a szép nőknek úgymond csúnyácska barátnőjük van, hogy ezzel még inkább magukra irányítsák a figyelmet. Dobó Áginál ez éppen fordítva igaz.

Kaló Jennifer alakja a szépségkirálynő választáson is kiemelkedett a tömegből. Itthon megnyerte a Miss Bikini címet, a világversenyen pedig bekerült a top 21-be.

Istenes Bence 5 külföldi favoritja Jessica Alba, Jennifer Aniston, Vanessa Hudgens, Mila Kunis és Cameron Diaz, belőlük gyúrta össze a tökéletes nőt.

Általában minél szimmetrikusabb valakinek az arca, annál szebbnek látjuk. De éppúgy, mint a testalkat esetében, egy arc megítélése is változik koroknak megfelelően.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók