Fókusz

2013.04.08. 19:00 (hétfő)

SZEL: könnyek és érzelmi viharok az ötödik show-ban

SZEL: könnyek és érzelmi viharok az ötödik show-ban

Voltak, akik felhördültek a végeredmény hallatán, de hát nincs mese: az ország Szilveszter gazdát akarja látni a Szombat Esti Láz döntőjében. Ehhez viszont a virtuóz Tóth Gabinak kellett távoznia, amit az énekesnő rajongói el sem akartak hinni.


VASTAG CSABA&TÜCSI: „Tomika a biztonságos hátterünk”

MARKÓ ROBI: „Gabi egy csupaszív nő”

TÓTH GABI: „A legjobb párt kaptam”

Nem csoda, hogy Tóth Gabi vigasztalhatatlan volt a kiesése után: Tornyiszentmiklóstól Beregdarócig mindenki leesett állal vette tudomásul, hogy nekik kell távozniuk a Szombat Esti Lázból. A műsor végeztével az énekesnő érthetően elkeseredett volt.

Később Gabi be is zárkózott az öltözőjébe, hogy kicsit összeszedje a gondolatait. A dráma előtt a szokásos készülődés zajlott, már nagy rutinnal, hiszen ez már az ötödik adás volt. A döntő közelsége miatt kézzel foghatóan emelkedett a hőfok – az más kérdés, hogy egyetlen lázmérő nem volt elég ennek az érzékeltetésére.

Varga Izabella, Tóth Gabi, Vastag Csabi, Szilveszter volt a sztártáncosok sorrendje a nézői szavazatok összesítése előtt, majd jött a sokakat váratlanul érő döntés: Gabinak kellett néhány perc, mire összeszedte magát, érthetően nagyon szeretett volna az utolsó adásban is versenyben maradni.

A Szombat Esti Láz tehát az egekig szökött, jól mondta Győrfi Pál: a hőfok valóban mérhetetlenül megnőtt. És még hátra van a döntő, ami minden eddiginél tűzforróbb, vérpezsdítőbb feszültségeket tartogat!


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való