Műsorújság
RTL Most

Vicces, extrém táncvideókat készítettek a SZEL táncosai

A Szombat Esti Láz versenyzői táncvideókat csináltak magukról. Volt, aki a táncos filmeket szereti, volt, akinek az extrém helyen táncolás a kedvence, és aki csak további szavazatokat gyűjtene a videóval, de olyan is, akinek csak a bárány jutott.
VASTAG CSABA: A háztetőn is táncra perdültek

ISTENES BENCE: Fontosnak tartja a gerillavideókat

DUNDIKA: Minden extrém helyet bevállalnak

A Szombat Esti Láz stúdiója elé kiírták: tilos az adás alatti amatőr hang, kép, illetve hangkép készítése. De a táncosok azért filmezhették magukat, furcsa helyeken tánc közben. A művek felkerültek az internetre, egy kivételével.

Vastag Csabának nem esett nehezére a videóban rögtönözni, a műsor hatására már nem az a „pulttámasztó típusú” táncos, aki saját bevallása szerint régen volt. Tetemes előnyt képez a különlegességi rangsorban a koreográfia és a párválasztás Szilveszter gazda videójában: ő báránnyal szereti.

Istenes Bence és Südi Iringó viszont nem táncol, videójukban Bence egy színészt alakít. Ő ugyanis színészkedik saját kampányvideóiban is.


Ha Te is lázba jöttél, és bárhol képes vagy táncolni, oszd meg velünk, és töltsd fel ide (http://www.rtl2.hu/musorok/szombatestilaz) a videódat!


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók