Fókusz

2013.03.12. 19:00 (kedd)

Keresztes Ildikó fájdalmas döntése

Keresztes Ildikó fájdalmas döntése

A négyből kettő már biztosan nem ül be többet a mentori székbe. Malek Miklós után most Keresztes Ildikó is bejelentette, nem vesz részt a 2013-as X-Faktorban.

KERESZTES ILDIKÓ: Fájó szívvel búcsúzik az X-Faktortól

Az egykori ítész most ismét a színpadnak szeretne élni, mert erre az X-Faktor mellett nem volt elég ideje. Ezután csak magára és együttesére koncentrál majd, visszatér eredeti hivatásához.

Azt mondja, az elmúlt három év élete legboldogabb időszaka volt. Nagyon örül, hogy részese lehetett a show-nak, érzelmeit még az interjú alatt sem tudta türtőztetni.

Eddig sem volt nőuralom a mentori gárdában, ezért Ildikó visszalépésével legalább egy új hölgy mentort biztosan keresnek majd a szerkesztők.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való