Műsorújság
RTL Most

Randevúk a rejtélyes civilizációk képviselőivel

Megdöbbentő, megmagyarázhatatlan jelenségek, melyek messze meghaladják jelenlegi tudásunkat. Egyszerre félelmetes és gyönyörű találkozások. Amióta az ember kimerészkedett az űrbe, egyre inkább ráébred: nincsen egyedül. A magyar UFO kutatás a 20. születésnapját ünnepli.

UFO: „Ez egy létező jelenség”

UFO: „Fénygömb emelkedett ki a Balatonból”

Sós Tibor, a szervezet korábbi elnöke az egyik leghíresebb ufókutató Magyarországon. A több mint két méteres férfinak 4-500 órányi videófelvétele van a témában, nem is akármilyenek.

Kalmár János, az Ufószövetség jelenlegi elnöke 24 éve kutatja az idegen lényeket, de nagyon sokáig nem volt személyes élménye. Akkoriban éppen egy barátjának ecsetelte, hogy semmi sem indokolja, hogy pont neki kell találkoznia az idegenekkel, amikor megtört a jég.

Nemere István, a sci-fi magyarországi „pápája” újabban inkább történelmi témájú könyveket ír, de továbbra is meggyőződésesen hisz abban, hogy nem vagyunk egyedül a világegyetemben.

Az idén húsz éves UFO szövetség március elején tart konferenciát, ahol várhatóan újabb rejtélyes jelenségeket mutatnak be. A technika ugyanis egyre fejlődik, a modern kameráknak köszönhetően egyre nehezebben bújhatnak el előlünk azok a bizonyos „repülő csészealjak.”

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók