Fókusz

2012.10.26. 19:00 (péntek)

Gazdagok, akik nemcsak magukra költenek

Gazdagok, akik nemcsak magukra költenek

A vagyon nemcsak élvezettel, hanem felelősséggel is jár. Ezzel tisztában vannak sokan azok közül is, akiknek megadatott a jólét. Bill Gates és Warren Buffet nemrég bejelentették, hogy vagyonuk felét jótékony célra adományozzák.

Legutóbbi felhívásukban új vécétechnológiákat kerestek a fejlődő világ számára. Ezt többek között az a megdöbbentő adat indokolja, miszerint hasmenéses betegségek miatt évente 1,5 millió öt év alatti gyerek hal meg Afrikában és Ázsiában.

A leggazdagabb magyar, Csányi Sándor által egymilliárd forintból létrehozott Csányi Alapítvány hátrányos sorsú, de tehetséges gyermekek támogatását vállalta fel. Ma már több mint 100 diák élvezi ezt a segítséget.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való