Műsorújság
RTL Most

Alexa és Szilárd másképp emlékszik az esetre

Nagy Szilárd azt állítja, egy hónapja összejött Bagosi Alexával. A kétgyermekes anyuka viszont jelenleg boldog párkapcsolatban él, és felháborodott az interjú hallatán. De mi történt azon az éjszakán?
BAGOSI: „Azt hittem, lezúgok a székről”

SZILÁRD: „Senkinek nem tartozom elszámolnivalóval”

Egy debreceni hétvége, amelyből újságcikk lett, és amire Alexa és Szilárd teljesen máshogy emlékszik vissza.

Körülbelül egy hónapja volt Debrecenben az a fellépés, amelyre Alexa is ellátogatott. A kétgyermekes anyuka azt mondja, a koncert után valóban házibuliba mentek, ahol Szilárd is ott volt, de semmiféle együttalvásról nem volt szó. Alexa kikéri magának ezt a hírbehozást. Egyrészt mert semmi nem történt, másrészt mert barátja van. Ezt az egészet durva beavatkozásnak érzi a magánéletébe.

A fiatalember ugyanakkor rajongva beszél Alexáról, és azt mondja, rövid idő alatt nagyon jó viszonyba kerültek, nemcsak férfiként és nőként, hanem barátként is jól tudtak kommunikálni. Szilárd úgy érezte, hogy kölcsönös volt az érdeklődés.

Néhány hete még arról szóltak a hírek, hogy az X-Faktor Táborában összetolta az ágyat két fiatal: Szilárdot Csobot Adél mellett ébresztette a Fókusz stábja, kibontakozó szerelmükről kameránk előtt beszéltek.

A fiú Adéltól barátságban vált el. Mint mondja, azzal, hogy a lány bejutott az élő show-ba, nemigen lett volna ideje már rá. Így természetesnek tartotta, hogy különmentek.

A debreceni találkozás több mint egy hónapja történt. Az énekesnő azt mondja, már csak azért sem engedett volna a fiatalember közeledésének, mert úgy tudta, hogy akkor Szilárd és Csobot Adél együtt voltak.

Szilárd részéről megmozdult valami, Alexa pedig nem érti ezt az egészet. Lehet, hogy csak egy nagy félreértés az egész?

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók