Műsorújság
RTL Most

X-botrány és a „Hernádi titok”

Miért nem láthatták a nézők Hernádi Judit lányát az X-Faktor eddigi adásaiban, miközben Zsófi majdnem a véghajráig eljutott? Tele vannak a lapok találgatásokkal. Most tiszta vizet öntünk a pohárba.
Tarján Zsófia is indult a 2012-es X-Faktorban. A fiatal énekesnő neve azonban nem mond túl sokat. De ha eláruljuk, hogy ki az édesanyja, akkor már azt is tudhatjuk, hogy arcvonásai miért olyan ismerősek: ő Hernádi Judit lánya.

A napokban az egyébként grafikusként is dolgozó énekesnő kiesett az X-Faktorból, és végül egyik adásba sem került be. Volt, aki ezt hiányolta, sőt, a témát a lapok is felkapták. Ám Zsófia esetében nincs semmi rendkívüli. Rajta kívül még több száz olyan jelentkező akadt, aki végül még egy másodpercre sem került képernyőre.

Hernádi Judit és lánya, Tarján Zsófia többször szerepeltek együtt a nyilvánosság előtt, több közös produkciójuk is volt már. Zsófi több műfajban is kipróbálta magát. Volt, amit sikerre vitt, és volt, amit nem. A lényeg, hogy megpróbálta. És ez a lényeg: Zsófi úgy érzi, hogy X-Faktoros szerepléséből sokat tanult, arra viszont még nem készült fel, hogy visszanézze a produkcióit.

A lány most teljes energiával karrierjére koncentrál. Továbbra is képzi magát, énektanárhoz jár és próbál zenekarával, amely egyre sikeresebb. Dalaikat egyre több helyen játsszák, neki most ez a legnagyobb elismerés.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók