Műsorújság
RTL Most

Hogyan szelídítsük meg a rosszfiúkat?

Öntörvényű viselkedés, kiszámíthatatlanság, szexisen macsós külső – na ez az, ami biztosan elnyeri a nők nagy részének a tetszését. A „rosszfiúkat” a nők ellenállhatatlannak tartják.
A Beatrice front emberéért, Nagy Feróért, a keményrockerért annak idején is nők ezrei dobták volna el régi életüket, de az X-Faktor mentora, már több mint 30 éve boldog házasságban él, a nála 20 évvel fiatalabb Ágnessel, akinek sikerült az, amire mások még a mai napig keresik a receptet.

Szerinte a jó munkához idő kell: türelmesen ki kell várni az eredményt. A változást fényévekben lehet mérni, akár 5-10-15-20 vagy 30 évbe is telhet, amire a kiszámíthatatlan macsó egy picit simulékonyabb lesz.

De akad olyan is, aki sohasem változik, párjuk mégis kitart mellettük. Az angyalföldi rapper Papa Joe sem tudta megfejteni, hogy mit is látnak benne a nők, pedig ő sosem engedett a 48-ból, és mindig a maga útját járta.

Dukai Gergő, a ValóVilág egykori játékosa, nem csak Villalakó, de börtönlakó is volt. De, mint mondja, a lányok többségét ez sosem zavarta. Az alfahím nem szeret taktikázni, és így hamar fény derült arra, hogy a múltja és a külseje nem feltétlenül mutatja meg azt, milyen is ő valójában.

A nők – a pszichológusok szerint – ösztönösen apát keresnek leendő gyermeküknek, ezért is keresnek magabiztos férfit, aki mellett majd biztonságban érezhetik magukat, és, aki feltehetően erős utódot fog nemzeni nekik. A gyerekvállalás az egyik lehetőség arra, hogy vadóc párunk megszelídüljön mellettünk.

Minden férfi lelkéhez, a rosszfiúkéhoz is, megvan az út, avagy a „használati utasítás”.
Ilyen például a kedvesség, a türelem, az elfogadás és az önismeret.

A szenvedélyt tényleg csak azok mellett lehet megtalálni, akik elsősorban önmagukkal foglalkoznak, és kiszámíthatatlanul viselkednek? Persze a nők is gyakran kiszámíthatatlanok. De azért a többség valami olyasmit keres, mint Mel Gibson a Rettenthetetlenben, vagy Russel Crowe a Gladiátorban: a férfi legyen erős és határozott, és nagyon gyengéd, és figyelmes, ha a nőkről van szó.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók