Műsorújság
RTL Most

Szinetárék először álltak kamera elé a szakítás óta

Miközben a musicalszínész házaspár válságbajutott magánélete hetek óta címlaptéma, ők egyre soványabban ugyan, de mosolyogva, kedvesen állnak ki ezrek és ezrek elé. Elkísértük őket egy fellépésükre.
SZINETÁR-BERECZKI: A váló sztárpár rajongói szemmel

KONCERT: Ellentmondó titkos érintések Bereczkiéknél

Az utóbbi hetekben szinte nem volt olyan nap, amikor ne láttuk volna Bereczki Zoltánt és Szinetár Dórát a címlapokon. Szakítottak, új párra találtak, szétköltöztek, testőrt tartanak, se szeri-se száma a vélt vagy valós híreknek. Sok téves értesülést szívesen cáfolnának együtt is, de erre egyelőre nem hajlandóak. Szinetár Dóra néhány napja új darabja, a Mizantróp kapcsán állt a Reflektor kamerája elé – itt néhány mondatban házassága válságára is kitért.

Mindketten sokat fogytak mostanában, Dóri olyan vékony, mint tinikorában, Zoli meg minden bizonnyal új lyukat fúrt az övébe, hogy le ne essen róla a nadrág. Úgy tűnik, az összhang sem tökéletes köztük.

Mivel színészekről van szó, és hasonló „bénázgatás” korábbi előadásaikban is előfordult, dőreség lenne azt hinni, hogy ezt nem direkt csinálják, végül is profik. Az tény, hogy ezúttal nem csattant köztük még műcsók sem, de ez aligha rajtuk múlik, valószínűleg csak nem akarnak visszatetszést kelteni viselkedésükkel.

Az sem igaz, hogy több fellépésük lenne, vagy drágábban mennének el most, hogy talán véget ér sokéves közös munkájuk. A menedzserük kamerán kívül elárulta nekünk, hogy a szokásosnál nem érkezett több új felkérés, nem emelték a gázsijukat, és egyetlen egyet sem mondtak le a szakítás bejelentése óta. Már decemberi fellépéseik is vannak, és semmi akadályát nem látják, hogy jövőre is együtt folytassák.

A legtöbb nézőt egyébként nem igazán érdekli a szakítás híre, nekik az számít, hogy a színpadon továbbra is együtt láthatják kedvenceiket. Persze akadt olyan is, aki sírva hívta a páros menedzserét, hogy békítse ki Szinetárékat.

A zene és a közönség szeretete persze sokat jelent, Dóra és Zoli közösen is táncra perdültek, átölelték egymást, sokat mosolyogtak a színpadon is. Hogy ebből mennyi a valódi érzelem és mennyi a jéghideg profizmus, azt inkább döntsék el Önök, ki tudja, talán nem végleg engedték el egymás kezét idén nyáron.


Nézze meg a Fókusz riportját itt!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók