Műsorújság
RTL Most

A sztárok is a fellegekbe vágynak

Hogy mi a közös John Travoltában, Harrison Fordban és rádiós műsorvezetőnkben, a francia akcentussal halandzsázó Kukiban? Mindannyian a repülés szerelmesei. Bár a világsztár urak már saját utasszállítóikat vezetgetik, Kuki még csak az első óráknál tart.
Pikali Gerda néhány szerencsés rádióhallgatóval utazott egy röpke délutánra Lombardia fővárosába, és ha már ott volt, gyorsan meg is mártózott az egyik közkútban. A hűsítő fürdő egyébként gyakori szokás a turistáknál. Kis séta a Dómnál, kirakat nézegetés a bevásárló utcában, egy pillantás a San Siro stadionra, aztán irány a reptér, ahol Cooky kapitány már várta a munkatársát.

A felszállás után Cooky a légiutaskísérők közé állt, mondjuk ezt meg tudjuk érteni. Az utazás végén aztán eljött Cooky ideje: bemehetett a pilótafülkébe.

A legismertebb sztárpilóta minden kétséget kizáróan John Travolta, aki a Quantas ausztrál légitársaság egy korábbi gépét vette meg. Menetrendszerinti járatokon is vezet, sőt saját költségén segített a Haiti földrengés rászorultjainak 2010 januárjában.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók