Műsorújság
RTL Most

A sztárok is a fellegekbe vágynak

Hogy mi a közös John Travoltában, Harrison Fordban és rádiós műsorvezetőnkben, a francia akcentussal halandzsázó Kukiban? Mindannyian a repülés szerelmesei. Bár a világsztár urak már saját utasszállítóikat vezetgetik, Kuki még csak az első óráknál tart.
Pikali Gerda néhány szerencsés rádióhallgatóval utazott egy röpke délutánra Lombardia fővárosába, és ha már ott volt, gyorsan meg is mártózott az egyik közkútban. A hűsítő fürdő egyébként gyakori szokás a turistáknál. Kis séta a Dómnál, kirakat nézegetés a bevásárló utcában, egy pillantás a San Siro stadionra, aztán irány a reptér, ahol Cooky kapitány már várta a munkatársát.

A felszállás után Cooky a légiutaskísérők közé állt, mondjuk ezt meg tudjuk érteni. Az utazás végén aztán eljött Cooky ideje: bemehetett a pilótafülkébe.

A legismertebb sztárpilóta minden kétséget kizáróan John Travolta, aki a Quantas ausztrál légitársaság egy korábbi gépét vette meg. Menetrendszerinti járatokon is vezet, sőt saját költségén segített a Haiti földrengés rászorultjainak 2010 januárjában.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók