Műsorújság
RTL Most

Molnár Anikó újra bevetésen

VV Anikó visszatért, néhány kilóval és egy felejthetetlen élménnyel megerősödve. A szőke pomázi lányról két éve nem hallottunk, most szinte alig lehet ráismerni, ráadásul már nem is szőke, és a sminkecsetet is trükkösebben forgatja a kezében.
VV ANIKÓ: Hihetetlen sebeket osztogat

Molnár Anikó a ValóVilág második szériájában tűnt fel, kis híján megnyerte, hiszen második helyen végzett Laci mögött. Már a Villa-lét alatt fotózták, majd később háromszor is vetkőzött a nyuszis magazinnak. Több celeb oldalán is feltűnt, volt egy angolai barátja, Angelo is, akivel erotikus műsorokat adtak elő közösen. Több alkalommal is kés alá feküdt, mellműtétére az elsők között engedett be kamerákat. Folyamatosan a média kereszttüzében állt ingadozó súlyával és kapcsolataival, állatszeretetével, pánikbetegségével. Csak szakmája nem volt. Eddig.

Az egykori Villalakó két évvel ezelőtt úgy döntött, hogy kicsit elbújik, és Amerika felé veszi az irányt. Anikó kinn a zombi fejek es a vérző sebek elkészítését szerette a legjobban, utóbbiban megszerzett jártasságát nekünk is megmutatta.

A ValóVilág idején a lány azt mondta, orvosnak készül, egy évtizeddel később azonban egy kicsit máshogy kötött ki a baleseti sebészetnél. Szemmel láthatóan nagyon értő, pontos vonásokkal készíti a műsebet, a hasonlóság pedig szó szerint rémisztő. És ez még csak egy kis része a tudományának.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók