Műsorújság
RTL Most

Bryan Adams: mosogatófiúból lett világsztár

1991-ben, egy bizonyos Bryan Guy Adams olyan magasságokba emelkedett, amire valószínűleg sosem számított, pedig ekkor már 32 éves volt. A Robin Hood című film betétdala azonban azok közé a szupersztárok közé emelte, akik vastag betűvel írták be nevüket a rocktörténelembe.
Bryan angol szülők gyermekeként született Kanadában, mosogatással kereste meg pénzét első gitárjára, 65 millió példányban adott el lemezt, nemrég megszületett első gyermeke, aki a Mirabella Bunny nevet kapta.

Az énekes egy ideje keveset hallat magáról, 1998 óta mindössze kettő stúdiólemezt készített. A sorban a 10. a Room Service volt.

Adams zárkózott, szemmel láthatóan érzékeny lélek, aki szinte csak a színpadon harsány személyiség. Sokat pletykáltak arról, hogy gyengéd szálak fűzték a tragikusan elhunyt Diana hercegnőhöz, állítólag még akkori kapcsolata is ráment a szomorkodásra. Szenvedélyes érzelmei tükröződnek vissza gyönyörű balladáiban.

Az utazás, a száguldás Bryan Adams talán legfontosabb jellemzője. Nem véletlen az sem, hogy albumok készítése, stúdiózás helyett inkább turnézik. Vasárnap éppen nálunk, Budapesten koncertezik.


Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók