Műsorújság
RTL Most

Plazma csődöt mondott a szexszimbólumnál

Vajon melyik a legjobb csajozós duma 2012-ben? Azok a pasik, akik nem egy pohár sör mögé bújva szuggerálják kiszemeltjüket, milyen szöveggel vágódnak be (vagy épp el) a lányoknál?
Gantner Ádám, író – mint mondja – már megtért lator. Könyvében azonban több száz hódításáról számol be. Ő a könnyebb utat választotta, interneten szedte fel „áldozatait”. Célirányosan nyomult, sablonmondatokkal nem próbálkozott.

Dj Flower, azaz Voksán Virág már nem lepődik meg, ha férfi rajongói a lábfejéről képet kérnek, vagy a bugyiját szeretnék megkaparintani. Persze hasonló kérésekkel csak a közösségi oldalakon bombázzák, élőben azért szerencsére kicsit szégyenlősebbek az urak.

A csajokat pikáns szövegeivel nem kímélő Plazma csak hebegett-habogott, mikor először találkozott személyesen Virággal, aki évek óta díszíti a rapper hálószobáját – plakát formájában.

A megkérdezettek többsége szerint viszont a gyönyörű és magabiztos magyar hölgyek túlságosan elkényeztetik a pasikat. Olyannyira, hogy finom női praktikák alkalmazása helyett kezükbe veszik az irányítást, és néha gondolkodás nélkül lecsapnak, és megszerzik maguknak a zsákmányt.

A gagyi, betanult szövegektől tehát nem csak a lányoknak, de még a fiúknak is feláll a hátán a szőr. A tapasztalt csaj- és pasivadászok azt mondják, legyünk kreatívak, és ne féljünk a spontán szituációktól.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók