Fókusz

2012.06.29. 19:12 (péntek)

Herótjuk van saját slágereiktől?

Herótjuk van saját slágereiktől?

Unásig ismételt nagy slágerek - a közönség követeli őket, de lehet, hogy a zenekaroknak már herótjuk van a saját daluktól? Mit gondolnak egymás slágereiről az Edda, az Omega, a Neoton Família és a Hooligans tagjai?

HOOLIGANS: Rajongóként állnak a színpadra

PATAKI ATTILA: Imádom, nem tudom megunni

Önök nagyon csalódottak lennének, ha elmennének kedvencük koncertjére, és az nem énekelné el a legnagyobb slágerét? Mondjuk azért, mert ő már halálosan unja, hogy évente kétszázszor elő kell adnia. És van olyan dal, amit ha meghallanak a rádióban például, azonnal elkapcsolnak, mert már a könyökükön jön ki? Unásig ismételt hatalmas slágerek szerzői mondták el, mit éreznek, ha felcsendülnek a jól ismert dallamok.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való