Műsorújság
RTL Most

Férfias vallomások a szakításról

Buliznak, isznak és rengeteg időt töltenek a haverokkal – legalábbis a nők ezt gondolják szakítás után a férfiakról. Az „alkoholba fojtom a bánatom” dolgot Schiffer Miklós és Varga Viktor cáfolja, Vastag Csaba pedig titkolózik.
A kutatások szerint a férfiaknak nagyobb stressz a szakítás, mint a nőknek, az erősebb nem sokkal gyengébb, ha a párkapcsolatok viharairól van szó.

Schiffer Miklós, az elegancia és stílus szakértője háromszor házasodott, és kétszer vált már el, a harmadik válópere éppen most zajlik. Miklósa Erika operaénekesnő volt a felesége, akivel néhány hónapja szakítottak.

Varga Viktor és barátnője 2 év után egy hónapja szakítottak. A 24 éves énekes úgy érzi, hogy még nem alkalmas az együttélésre, sokkal inkább a karrierjére szeretne koncentrálni.

Tarány Tamást a menyasszonya hagyta el a nagy X-megmérettetés kellős közepén. A gyógyírja a még több munka volt, azóta pedig ismét rátalált a nagy Ő-re.

Vastag Csabáról annyit tudni, hogy hosszú idő óta van barátnője, néha felröppen a hír, hogy szakítottak, aztán kiderül, hogy mégsem.

Nyilván minden szakítás más és más, van, hogy évek, máskor csupán órák kellenek a kiheveréshez. Mindenesetre Schiffer Miklós és Varga Viktor ismét függetlenek, és tovább keresik az igazit.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók