Műsorújság
RTL Most

Visszafogottra szabatja VV Dya az ajkait

VV Dya úgy döntött, a melle után a szájára is ráfér egy kis push up. A szépészeti beavatkozásra barátnője, Kinga is elkísérte, aki korábban szintén gondolkozott azon, hogy feltölteti felső ajkát.

VV DYA: „Szerintem kicsi a szám”

AJAKFELTÖLTÉS: Műtőasztalon VV Dya

A szőr nélküli, tetovált, illetve szőke haj-fekete szemöldök párosítás ideje már lejárt. Idén a vastagabb, természetes hatású, dús szőrzet a divat, de rengeteg címlapfotón láthatunk kiszőkített, borotvált, vagy akár dupla vonalú szemöldököt is.

A kozmetikus azt mondja, mostanában nagyon felkapott a sminktetoválás, de fontos, hogy a szőr fölötte megmaradjon, és figyelni kell a tökéletes szemöldökformára is.

Dyának néhány érzéstelenítő szuri után már kevésbé jó a kedve, Kinga hiába nyugtatja, a lány nem bírja sírás nélkül a fájdalmat.

Érzéstenítés után már nyugodtan tűri a feltöltő anyag befecskendezését. Kinga pedig a látottak után már kevésbé lelkesedik a szájfeltöltés gondolatától.

A lány szája még két-három napig be lesz dagadva, de ez még nem a várt eredmény. Az orvos azt mondja, mivel eredetileg sem volt vékony, Dyának természetes, dús hatású ajkai lesznek.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók