Műsorújság
RTL Most

Kegyetlen gyilkosság, fájdalom, és megbocsátás

Kotroczó Emil lánya két éve halt meg. Kittit egykori kedvese ölte meg, brutális kegyetlenséggel. A salgótarjáni macsétás gyilkosság címén vonult be a magyar bűnügyi krónikákba.
A tragédia 2009. december 14-én történt. A belvárosi élelmiszerbolt előtt egy férfi egy párra támadt bozótvágó késsel. Először a nőt ölte meg. Párja a boltba menekült, de a gyilkos utolérte és halálra sebesítette. A látvány magukat a rendőröket is megrendítette. A gyilkosság az utóbbi idők egyik legborzalmasabb esete volt.

Az édesapa, Kotroczó Emil presbiter, és egy karitatív szervezetnek is dolgozik. Kitti udvarlóját sohasem szívelték a szülei, de lányukkal erről nem beszéltek, mert tiszteletben tartották választását.

A férfit életfogytiglani börtönbüntetésre ítélték. A másodfokú ítélet alapján 45 év múlva lehetősége lesz arra, hogy ügyét megvizsgálják, és szabadlábra helyezzék.

Kislánya elvesztése csillapíthatatlan fájdalom minden egyes nap – mondja Kotroczó Emil – mégis bízik abban, hogy a megbocsátás üzenete eljut azokhoz, akiknek erre szükségük lehet.

Kitti 25 éves volt, párja, Krisztián pedig 34, amikor szerelmük hajnalán megölték őket.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók