Fókusz

2012.04.13. 19:10 (péntek)

Cristofel: „Veronika megérdemelte, amit kapott”

Cristofel: „Veronika megérdemelte, amit kapott”

Egy héttel korábban még a házasságot tervezgették, de csütörtök óta biztos: Veronika és Cristofel viharos kapcsolatának vége! A 19 éves fiatalember Veronika albérletében bántalmazta barátnőjét. Mindketten megszólalnak, egy nappal a bántalmazás után.


CRISTOFEL: „Más nem fogja elnézni neki, amit tett”

CRISTOFEL: „Kihozta belőlem az állatot”

VERONIKA: „Sosem láttam ilyennek Crisofelt”

Cristofel megpróbálja higgadtan elmondani, ő hogyan emlékszik vissza azokra a percekre. A pár 2 nappal ezelőtt immár sokadszor, szakított. Veronika azt szerette volna elérni, hogy Cristofel végleg költözzön el tőle, a veszekedés is ebből pattant ki.

A két fiatal kapcsolata a nézők szeme előtt bontakozott ki. Láttuk az első csókot, még október elején, aztán szemtanúi voltunk, amint a Villában maradt Veronika előbb szakít, majd megbocsát szerelmének. Kiköltözésük óta pedig hetente, menetrendszerűen jöttek a hírek szakításról és kibékülésről, de csütörtökön elmérgesedett a vita.

Amikor a verekedés kirobbant, Veronika nem is próbált védekezni, csak a telefonjáért nyúlt és próbált a lakásból kimenekülni és minél távolabb kerülni Cristofeltől. A fiatalember tisztában van vele, hogy elképzelhető, a rendőrség kérdéseire is válaszolnia kell.

A lányt a Baleseti Központba szállították. Veronika azt mondja, agyrázkódást állapítottak meg nála, de kezelőorvosa felhatalmazás híján nem nyilatkozhatott állapotáról. Fájdalmai is vannak, de a lelki sebek lassabban gyógyulnak be.

A számtalan szakítás után most már Cristofel is úgy látja, nem megy nekik együtt, így folytatásról szó sem lehet.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való