Műsorújság
RTL Most

Erotikus, misztikus és mesebeli X-klipek készülnek

Szokatlan helyszínek, erotikus tartalmak és különleges időutazás – Vastag Tomi szürreális bányában, Vastag Csaba pőre lányokkal, Wolf Kati pedig egy ódon kastély falai között forgatta új klipjét.

VASTAG CSABA: „A klipnek cenzúrázott verziója is lesz”

VASTAG TOMI: „Nagyon szürreális lesz”

WOLF KATI: „Saját hangulata van a dalnak”

Majdnem teljesen meztelen lányok és Vastag Csaba egy stúdióban. Egyszerre két klip is készül a dalhoz: lesz kis- és nagykorúaknak szánt változat is, persze utóbbiban sem lesz több erotika.

Csaba öccse, Tamás pedig szokatlan helyen, Budapesttől 20 kilométerre egy bányában forgatta legújabb klipjét. Furcsa, de ez a dal is a férfi-női kapcsolatokról szól.

Mindkét fiúnak Indián rendezi a kisfilmet, de csak a mondanivaló hasonló, a körülmények és a képi világ teljesen más.

Wolf Kati is új klipet forgat: egy különleges időutazásra indult, egy furcsa szellemkastélyban. Ott, ahol Angelina Jolie is forgatott. A dal érzelmes, és lassú, mégpedig különleges szerzőpárostól: az idősebb Sztevanovity jegyzi a szöveget, az ifjabb pedig a dalt, sőt, a kisfilmet is ő rendezi!

Kati az elmúlt két évben szinte álomvilágban élt. Nemcsak magánélete, hanem töretlen karrierje is elégedettséggel töltheti el, sőt a nemzetközi dalfesztivál kapcsán egész Európa dúdolja slágerét.

A forgatás idején is ezek adnak erőt, hisz egy ódon kastély tartogat meglepetéseket.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók