Fókusz

2012.02.27. 20:10 (hétfő)

Attila mindent vitt – Finálé a színfalak mögül

Attila mindent vitt – Finálé a színfalak mögül

A Való Világ Jockey Ewingja, aki fél éven át minden napra tartogatott puskaport, aki mindig megmondta a véleményét, aki akkor is őszinte volt, mikor az igazság mindenkinek fájt. Attila a ValóVilág történetének leghidegvérűbb győztese lett, és ezzel megváltoztatta az életét.

A pillanat, amikor a győztes, Attila ölébe hullik az 50 millió forintnyi főnyeremény. A Fókusz már kora délutántól végigkövette a kulisszák mögött a ValóVilág győztesének minden pillanatát. Hajnali fél kettőkor pedig visszaindultunk a Villába, mivel Attila ragaszkodott hozzá, hogy az interjút bent készítsük el vele. Elmesélte, mit bánt meg az elmúlt hat hónapban, hogyan változott meg az élete, és, hogy mi a helyzet Kingával.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való