Műsorújság
RTL Most

Vállalhatatlan produkcióból siker

A magyar zenei élet polgárpukkasztó előadói, akik kisebb-nagyobb sikerrel harcolnak a cenzúrával. Ismert színészt elrabló dubstep zenekarok, vagy saját egyházat alapító rockegyüttesek.
Az egész az ide-oda ugrabugráló Waszlavikkal kezdődött, majd jöttek az Apával kocsit hajtó Tudósok, később a tésztaszűrő szemű dobos Méhek és a Túlvilág. Utóbbi zenekar tagjai legendás koncerteket adtak a Szigeten, aki látta, a mai napig nem felejti, hogy Leia hercegnőnek kakaós csiga volt a hajfonata helyén, Darth Vader gitározott, és egy szőrös kutya dobolt. A fiúk drámai küzdelmet folytattak a talpon maradásért, na meg hogy legalább egy számot végig tudjanak játszani.

Egész mással hívta fel magára a figyelmet Nagy Kriszta, a Tereskova együttes exhibicionista énekesnője. A zenekarban korábban a Jazz+Az-os Kozma Orsi is énekelt, sőt, Grillhús Torta néven Gryllus Dorka neve is felkerült egy lemezre, mint vokalista.

A Belga szövegei olyannyira vállalhatatlanok, hogy akad egy szám, ami teljes egészében káromkodás. A legszebb az egészben, hogy a Belga nemcsak népszerű, de még kifejezetten népművelő hatású is. Számaik ugyanis olyan információkat is közvetítenek, amiből sokat tanulhatnak a fiatalok, mondjuk történelmi, földrajzi vagy madártani ismereteket.

A legújabb őrület, a Kelemen kabátban. Már a név is sejteti, hogy itt valami különlegesről van szó, és a klipjeik is arról árulkodnak, hogy valami nem stimmel a srácokkal. Az egyik tagot Szerecsenkirálynak hívják, a másikat M-Papának.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók