Műsorújság
RTL Most

Egy új élet várta Gergőt a Villán kívül

A Való Világ előtt már ismertük a történetét, de Gergő személyiségét csak az elmúlt négy hónap hozta közelebb számunkra. Beköltözésekor azt mondta, célja, hogy bebizonyítsa, mindenkinek jár még egy esély.
A Villa alfahímje alig tette ki a lábát az utcára, máris jóleső érzéssel állapíthatta meg: nem csak villatársai szerették. Szinte szétszedik rajongói. Ő viszont egy percre sem állhat meg. Két nagyon fontos terve van. Az egyik a régi-új szakmájával kapcsolatos, és barátai segítségére számítva vág bele. A másik a Seherezádé ügy megnyugtató lezárása. Gergő őszintén akar válaszolni a lány anyukájának kérdéseire.

Addig viszont becsülettel állja a rajongók rohamát is. Már aláírás közben is gyakorol, és készíti a mosolyát a közös fotókhoz.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók