Fókusz

2011.12.21. 19:00 (szerda)

Karácsonyozás az RTL híradósaival

Karácsonyozás az RTL híradósaival

Antóniának és Istvánnak egy-egy napja maradt a bevásárlásra, ahova a Fókusz kamerája is elkísérte őket. A kétgyermekes anyuka és négygyermekes apuka a legtöbb időt természetesen a játékboltokban töltötte.

Szellő István azt mondja, az ünnepi hangulathoz náluk hozzátartozik a fa illata is, ezért ő sosem gondolkodott műfenyő vásárlásán. Családjában évek óta az ő feladata a karácsonyfák beszerzése, felállítása is. Szívesen emlékszik vissza gyerekkorának karácsonyi ünnepségeire, amelyeket mindig izgatottan várt.

Erős Antóniának a fenyőfára már nem kell gondolnia, az már sokkal nagyobb fejtörést jelent, hogy, hogyan oldja meg az ajándékok beszerzését, hiszen amikor nem dolgozik, akkor minden idejét a 2,5 éves ikreivel tölti, akik a hosszú vásárlásokat rosszul viselik.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való