Műsorújság
RTL Most

A huligánoknak helyén van a szíve

November 17-én érkezett a megrázó hír, hogy a Hooligans együttes – ha úgy tetszik – ötödik tagja Sipos Tibor, Cápa meghalt. Csak később derült ki, hogy a 43 éves menedzser halálát szívinfarktus okozta.
HOOLIGANS: „Nem a munkában, lelkileg vannak nehézségek”

HOOLIGANS: Zúznak a próbateremben a huligánok

Cápát autójában, tolatás közben érte szívinfarktus. A rendőrök először Tibit hívták fel, mert az ő száma volt az utolsó hívás a telefonjában. Tibi először egy rossz tréfának tartotta a dolgot. Csak sokára értette meg, hogy ez nem poén, menedzserük meghalt.

Cápáról alig vannak felvételek, hiszen ő mindig is a háttérben dolgozott, kerülte a rivaldafényt, neki más volt a feladat. Egy jó menedzser észrevétlenül teszi a dolgát, és ő ilyen volt. Pedig most rengeteg feladata lett volna, hiszen a Hooligans 15 éves jubileumi nagykoncertjére készül. Managerüket a koncert előtt 4 héttel veszítették el.

A srácok még mindig csak nagyon nehezen tudnak beszélni a történtekről. A szerencsétlenséget mindenki másképp dolgozta fel, a munkába temetkeztek, de sokszor hiába, mert amikor Cápa kedvenc dalaihoz értek a próbán, akkor rögtön eszükbe jutott.

A huligánok gőzerővel próbálnak. És azt ígérik, minden keserűségük ellenére a 15. születésnapi koncertet nem depresszió, hanem a jókedv fogja jellemezni.

A színpadon vendégzenészek is lesznek, visszatér a zenekarba régi basszusgitárosuk Móritz Norbi, de közreműködik majd Fehér Attila és Rakonczai Viktor és a Budapest Pops Orchestra is. Sőt, egy teljes zenekar, a Republic is érkezik vendégként.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók