Fókusz

2011.12.05. 19:00 (hétfő)

Nikolas őrült tempót diktál

Nikolas őrült tempót diktál

Nikolas egyszerre készült önálló nagykoncertjére, X-Faktoros meglepetésére, videoklip-forgatására, és arra, hogy élményeit megossza Portugália első számú sztárjával, Aureával.

A közönség percekig állva tapsolt az X-Faktor énekesének és duettpartnerének, Portugália sztárjának, Aureának. A Fókusz végigkísérte a párost egész hétvégén. Mi történt a kulisszák mögött az X-Faktorban és a nagykoncerten?

Ugyanúgy, mint egy hete Portugáliában, a duett hatalmas sikert ért el az X-Faktor színpadán. A közönség percekig abba sem hagyta a vastapsot.

A különleges karácsonyi koncert végén természetesen nem maradhattak el az X-Faktor sztárjának már védjegyévé vált dalai sem. A végén pedig meglepetésként pedig beugrott a Non Stopos beatbox zseni is.

A közönség állva ünnepelte Nikolast. Őt és a portugál énekesnőt hatalmas tapssal fogadták a koncert utáni fogadáson is. A két énekes ígérte, nem most hallottunk róluk utoljára.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való