Műsorújság
RTL Most

VV Zsófi ejtette a plasztikát és a pasikat

VV Zsófi szokatlanul kerekded arca találgatások tárgya lett. Most mindenkit megnyugtat, nem lett sem drogos, sem alkoholista, a változásnak sokkal prózaibb oka van.
VALÓ VILÁG: Pezsegnek a lányok

Zsófinak nehéz volt elfogadnia a nem éppen előnyös változást, hiszen ő mindig sokat adott a külsejére, de mióta Szabó Zsófiából VV Zsófi lett, jelentős és többlépcsős átváltozáson ment keresztül. A Való Világ 4 válogatására még nádszálvékony, 45 kilós lolitaként fújta be a szél, aztán nem sokkal az után, hogy kijött a Villából, feltöltette az ajkait, de a gyógyulás nem volt zökkenőmentes.

A volt VV-s lányok sokat tesznek azért, hogy bombázó alakjukat megőrizzék. Gigi fotózására biztosan sokan emlékeznek, amikor egy balatoni vitorláson megmutatta testének természetadta szépségét. Anett pedig többször is a kamera elé állt, és bizony komoly hódolótábora tett szert a férfiak körében.

VV Zsófi legalább 20 évig nem szeretne semmilyen plasztikai beavatkozást magán. Azt mondja, bármilyen hihetetlen is, de a pasik nála nem állnak sorba. Zsófi nemrég lett túl egy néhány napig tartó összeköltözős kapcsolaton.

Pasizás helyett most inkább a tanulásra koncentrál, mivel emelt szintű érettségit szeretne tenni magyarból. Aztán pedig folytatná az elkezdett főiskolát.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók