Műsorújság
RTL Most

Exkluzív interjú a kémregények királyával

Tű a szénakazalban, A Katedrális vagy A titánok bukása. Világsikerű regények, melyek szerzője a magyar olvasók közönség díját is átvehette. Ken Follett budapesti villámlátogatása során a Fókusz riporterének rendhagyó interjút adott.
1949-ban született, az úgynevezett háború utáni brit írónemzedék egyik legnépszerűbb tagja. 62 éves, szülővárosának díszpolgára, a Cardiffi Egyetem, ahol filozófiát tanult, díszdoktorává avatta. 29 regényéből a 12-ik a Tű a szénakazalban lett világhírű, és ritka az olyan ember, aki az azóta megjelent 17 regény valamelyikét ne olvasta volna. Az Egy férfi Szentpétervárról, a Kaland Afganisztánban, a Katedrális, az Idők végezetéig vagy a Titánok bukása írója, Ken Follett adott interjút a Fókusznak.

A Wales-i születésű, Londonban nevelkedett, kém- és rémregény szerző legújabb, világszerte több mint 20 millió példányban elkelt könyvében öt olyan családról mesél, akiket az első világháború szakít és szór szét Washingtontól Szentpétervárig. A könyvből készülő filmet Magyarországon forgatják majd.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók