Műsorújság
RTL Most

Ötödik éve nyomják a showdert

Mondhatnánk, mindannyian Hofi Géza köpönyegéből bújtak elő: lenne is igazunk, meg nem is. Ott van például Kiss Ádám, aki gyerekként Fábry Sándor szeretett volna lenni. Dombóvári István pedig gyűjtötte az utcán heverő poénokat, aztán egyszercsak a tévében találta magát.
2011.10.24.

SHOWDER KLUB: Dombi sajátos szimbiózisa

A nyáron sem pihentek a Showder Klub sztárjai. Kiskamerával rögzítettek szinte minden mozdulatot, hogy lássuk, ők már akkor is az adáson ötleteltek.

Négy éve kezdték a fiúk a kamera előtti poénkodást. A legelső adásokat óriási izgalom, és készülődés előzte meg.

A hétfői adásra többek között Dombóvári István és Hadházi László is gyúrt. De a fiúk mindig azt mondják, egységben az erő. Ők nem különálló humoristák, hanem egy nagy család.

Mondhatjuk, hogy Kiss Ádám a Showder Klub gyermeke. Amikor indult az egész, egy egyszerű fiatalemberként lépdelt fel a színpadra. Mára övé a közösségi oldal legismertebb lapja, több mint 310 ezer taggal.

Hadházi László talán a legnehezebben megítélhető figura a csapatban. Hol nagyképű, ripacs, hol pedig galamblelkű, érzékeny férfi. Az ő humora pont ebből a kettősségből fakad.

A humornak is megvan a maga ideje, és ezeknél a fiúknál ez az alap. A poén az utcán hever, csak fel kell venni és tudni kell bánni vele. A Showder Klubban a legújabb humorbonbonokat durrogtatják. Csak győzzék rekeszizommal!


Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók