Fókusz

2011.10.14. 19:00 (péntek)

Németh Kristóf már az agglegények életét éli

Németh Kristóf már az agglegények életét éli

Öt év együttlét után Németh Kristóf és Szabó Niki már hivatalosan is különváltak. Egy évvel ezelőtt derült ki, hogy a házaspárnak komoly magánéleti problémái vannak, amelyeket nem tudtak megoldani, ezért a válás mellett döntöttek.

BARÁTOK KÖZT: „A gyerek érdekeit nézzük”

BARÁTOK KÖZT: „Akkor csúszdára fel!”

Bár készültek rá, az ítélet kimondása mégis mindkettőjüknek fájdalmas pillanat volt.

Minden olyan ígéretesen indult, amikor 2006 tavaszán megismerkedtek egymással, szerelmük hónapról hónapra erősödött, és már a kapcsolatuk elején komoly terveket szőttek. A nagyszabású esküvő után nem sokkal jött az örömteli hír, hogy a Németh család új taggal bővül, megszületett a tündéri kisfiú, Lőrinc.

Mindenki azt hitte, hogy egy tökéletes házasság az övék, ezért tavaly ősszel mindenkit sokkolt a hír, amikor kiderült, hogy a házaspár augusztus óta már nem él együtt. A problémáikat nem tudták megoldani.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való