Műsorújság
RTL Most

Titkok Seherezádé és Gergő kapcsolatáról

Egy aggódó anya, aki a lányáért bármire képes: ő Ditti, Seherezádé édesanyja. Most megtöri a hallgatást és kitálal Sheri és korábbi olasz barátja, Claudio kapcsolatáról.
DITTI: „Sehri menekült ebből a kapcsolatból a Villába”

Ditti szerint a Caludióval töltött két évet nem lehet nyomtalanul elfelejteni, és a kapcsolatot sem tudják majd lezárni egyik pillanatról a másikra. Banális oknak tűnhet, de tény, hogy Sherezeádé kutyája még mindig Rómában van, így előbb-utóbb találkozniuk kell.

Dittinek semmi baja nem volt Claudióval addig a percig, amíg a lányával szemben el nem kezdett vádaskodni. A mama azt mondja, az indulatokat a féltékenység szülte.

Gergő barátai sem titkolják, hogy azt szeretnék, ha a fiú minél hamarabb szakítana a szőke ciklonnal, és ezerrel pörögne a játékban. Kérdés, hogy mennyire zavar ebbe bele Claudió szakítós üzenete.

Bármi is lesz, a románc a szemünk előtt alakul. Ám ehhez még Claudiónak is lesz pár szava, akinek a kártyáiba most még senki sem lát bele. A felbőszült olasz amoroso ugyanis a hírek szerint hamarosan Budapestre utazik, és megdöbbentő bejelentésre készül Sherezádéval kapcsolatban.

Milyen VV Gergő a Villán kívül?

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók