Fókusz

2011.10.07. 19:20 (péntek)

Rejtett kamerával az agresszív albérlők nyomában

Rejtett kamerával az agresszív albérlők nyomában

Baseball ütővel megfenyegették, Kata albérlői már egy millió forintnál is nagyobb tartozást halmoztak fel, ő mégsem tudja kitenni őket a lakásából. Felháborító ügyét rejtett kamerával próbáltuk felgöngyölíteni.

2011.10.07.


Ha rejtett kameránk nem rögzített volna mindent, akkor nem hinnénk el az elképesztő történetet. Mert egyszerűen felháborítónak, értelmetlennek és elképzelhetetlennek tartjuk azt a helyzetet, amelybe a minket segítségért felkereső Kata került. A fiatal anyuka kiadta lakását egy albérlőnek, aki aztán lakótársakat szerzett maga mellé, és olyan otthonosan berendezkedett, hogy Kata egyszerűen nem tudja visszaszerezni a saját lakását. Hiába kért segítséget a rendőrségtől, az önkormányzattól, bárkitől, egyedül maradt. És tehetetlen.

Kata küzdelmét rejtett kamerával forgattuk végig.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való