Fókusz

2011.09.29. 19:39 (csütörtök)

Megrázó részletek Annamari múltjából

Megrázó részletek Annamari múltjából

Aki beköltözése óta próbálja megfejteni a Villa fura lányának személyiségét, az nincs könnyű helyzetben. Annamari láthatóan zárkózott, érzékeny és nagyon sérülékeny lány, aki múltjának súlyos nehezékeitől talán épp a Való Világban szeretne megszabadulni.

VV ANNAMARI: Mindent tisztázott a szerető testvér

A Való Világ titokzatos teremtése még senkit sem fogadott annyira bizalmába, hogy beavassa élete legszörnyűbb titkába.

A Fókusz meglátogatta a lány nővérét, aki mindent elmesélt a fura lány múltjáról.

Annamari 14 évesen, saját kérésére gyermekotthonba költözött. Ott találta meg szerelmét, és az ő kapcsolatuk gyümölcse lett egy kislány, akit 16 évesen még nem tarthatott meg. Nővére szerint a leányanyaság egyik következménye lehet, hogy Annamari szüleivel sem ápol szoros viszonyt.

Gyermekét csak addig láthatta, amíg az ideiglenes elhelyezés tartott. Az örökbefogadó szülőknél azonban már nem látogathatta meg kislányát.

A Villában viszont gyakran visszaköszön a múlt. Annamari több ízben is mesélt egy régi szerelméről, aki becsapta őt. A fura lány Péterrel ápol szorosabb viszonyt a Való Világban. Lehet, hogy pont gyermeke apjára emlékezteti a fiú.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való