Műsorújság
RTL Most

Szenvedélyes és nagydumás Villalakók

Megvan a második villalakó: az alfahím Gergő után a sejtelmes nevű és bizonyítottan szenvedélyes Seherezádé is elindul a mesés fődíjért a Való Világ arénájában. Már a dumagépek is készülnek életük legfontosabb nyelvpörgetésére.
A szerda esti beszavazóshow jelöltjei: a dumagépek.

Feri 28 éves pécsi raktáros. Ő álmában már látta magát győztesként, és azt mondja, az ő álmai valóra szoktak válni. Fejben már el is költötte a nyereményét, amit volt hova tenni, mert fiatal kora ellenére kétgyermekes apuka.

A 21 éves Márió, nagy Eminem-rajongó, él-hal a sportokért, és a fődíjért bármire hajlandó. Egyik legfőbb vágya – a Villába jutás mellett –, hogy egyszer személyesen lehessen ott egy labdarúgó világbajnokságon.

A harmadik dumagép a Nagyváradon élő Mihut Richárd, aki nagyon nehezen viseli, ha nem figyelnek rá a társaságban. Ricsi jelenleg kőműves édesapja mellett dolgozik építkezéseken, és most már szívesen lecserélné a lapátnyelet mikrofonra.

A VV5 eddigi két biztos lakója, Gergő és Seherezádé már egy szállodában vannak, egymástól szigorúan elkülönítve. Ők is csak a szombati beköltözéskor találkoznak először. A VV5 lakóközössége tehát ígéretesen alakul, és már most elmondhatjuk: szép kis társaság formálódik.

A Fókusz riportját itt nézheti meg!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók