Műsorújság
RTL Most

Barátok közt nyaraltak

Rékasi Károly két keréken, Várkonyi András hajózva pihent idén nyáron. A Barátok közt szereplői igazán változatosan töltötték a nyarukat, ezért volt mit mesélnie Gyebnár Csekkának, aki Amerikában kalandozott, Nagy Alexandra pedig boxolni tanult Thaiföldön.
BOX: A Barátok közt színésznője verekedett!

RÉKASI: Lubickolt, drukkolt és önkénteskedett

LUXUS: Egy óceánjárót és a Bermuda szigetet is bevették a Barátok

Rékasi Károly bármerre járt idén nyáron, itthon és külföldön, a biciklije mindig vele volt. Családjával és az édesanyjával együtt Zalakaroson pihentek, és amikor már megunták a fürdőzést, bicajra pattantak és úgy kirándultak, majd két gyerekével Nyíregyházán töltött egy izgalmas hetet, majd fiával, Zsigmonddal Olaszországba utaztak néhány napra.

Csekka sorozatbeli párja kedvéért merészkedett a Városligeti tóra, ahol megnézték az „art on lake” kiállítás tárgyait is. A színésznőnek komoly víziszonya van, mégis, amikor ezen a nyáron Amerikában járt, túlzottan is magával ragadta a csodás látvány. Csekka párjával körbeutazta Amerikát, ez volt az első útjuk oda. Azt mondja, hogy bár sosem vágyott a tengerentúlra, mégis az ott töltött hetek alatt, kellemesen csalódott.

Várkonyi András felesége alig hitt a szemének, amikor meglátta, hogy milyen hajóval utaznak idén nyáron. A hajóút alatt minden nap más-más városban álltak meg, ezért a sorozat Vili bácsija boldogan hódolhatott kedvenc hobbijainak, a városnézésnek és a családi útifilmek készítésének.

A barátok közül vitathatatlanul a legizgalmasabb és legszínesebb nyara Nagy Alexandrának volt, aki öt hetet töltött olyan egzotikus helyeken, mint Thaiföld, Bali, Singapur, Vietnam és India. Első két hétben egyedül kalandozott, aztán csatlakozott hozzá a barátja is. Balin régi álma vált valóra, amikor testközelből találkozhatott kedvenc állataival egy majomparkban. Alexa Thaiföldön pedig elsajátította a helyi sport alapjait, és olyannyira kedvet kapott hozzá, hogy ősszel itthon is folytatja majd a gyakorlást.

A Non Stop frontembere, Solti Ádám, aki hónapok óta a Barátok közt egyik főszereplője, idén nyáron több helyre is kirándult. Vele tartott barátnője is, akivel 7 hónapja vannak együtt, és Korfun közösen próbálták ki a jetskizést is.

A vakáció élményei a barátok közt szereplői számára már távolodó szép emlékek, de most sem unatkoznak, hiszen a Mátyás király téren mindig történik valami.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók