Műsorújság
RTL Most

Nem akárhogy mutogatják testüket a faktorosok

Vastag Csabáék futnak, lovagolnak, kondiznak és gyereket cipelnek. A Fókuszban megmutatták, hogyan őrzik tökéletes színpadi formájukat.
NIKOLAS: „Kockahassal szeretném magam látni”

VECA: Nyeregben érzi (jól) magát az énekesnő

CSABA: „Nem szégyen a futás, viszont hasznos”

Tombol a nyár és vele együtt tombolnak a hormonok is, hiszen egyre kisebb ruhadarabok takarják testünket. Az X-Faktor sztárjai a színpadon kívül is szeretnék a maximumot nyújtani.

Az X-Faktor győztese 12 évig aktívan sportolt, most pár év kihagyás után a futópályán tér vissza. Csaba ezzel egyidőben az egészséges táplálkozásra is nagyobb hangsúlyt fektet. A verseny alatt 14 kilót hízott, majd könnyedén le is fogyott. Mint mondja, nála ez a 10 kilós súlyingadozás nem jelent problémát.

Veca mostanában vagy a színpadon, vagy a székesfehérvári lovardában tölti minden idejét. Gyerekkorában kezdte a lovaglást, és hosszú kihagyás után most kezdte újra, ugyanis kapott egy saját lovat, akit ő nevelget, hogy később együtt tudjanak lovagolni.

Nikolas a nagykoncertje előtt – 1,5 hónapja - határozta el, hogy javít a kondiján. Súlyzót ragadt, először autodidakta módon otthon próbálkozott. Aztán rájött, hogy a legjobb eredmény érdekében inkább személyi edző segítségét kéri, mivel nincs túl sok tapasztalata sportolás terén.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók