Műsorújság
RTL Most

Veronika belakná a VV villát

Kezdődhet a visszaszámlálás. Hamarosan indul a Való Világ 5. szériája, amelynek résztvevőit a hazai televíziózás történetében rekordszámú, több mint 35 ezer jelentkező közül választják ki. Alekosz egykori menyasszonya, Veronika már most visszaköltözne.
Egy lakás, egy autó, havi egymillió forint és egy luxusutazás – az okostojás, a biztonsági őr, a görög félisten, az örök hódító, azaz Alekosz vitte el a VV fődíját május elején. Az összességében legalább 50 millió forintot érő nyereményeket egyvalaki biztos elviheti majd az ötödik szériában is.

Kizárás, kiborulás, kórház és feladás – a valóságshow történetében soha nem látott izgalmak borzolták estéről estére a nézőket a Való világ 4-ben. A sort Zsuzsi kezdte, aki naranccsal, majd sörösüveggel dobálta meg Olivért, és rátámadt. Zsuzsit kizárták a műsorból. A legdrámaibb befejezés címét viszont biztos Laci kaphatta volna. A mindig kemény kiképzőtiszt kamerák kereszttüzében omlott össze, és kórházba szállították. Még visszatért egy éjszakára a villába, majd ő is idő előtt feladta a játékot.

November 24-én este a Való világ beköltözéssel kezdődött, és május 29-én a mennyasszonyt kereső showműsorával ért végett. Alekosz így kereken fél évig uralta a magyar médiát.

A hősszerelmes végül Veronikát választotta a Szerelem a legfölsőbb szinteken című párkereső műsorában. Veronika azóta sok átváltozáson ment keresztül, az ötödik szériával kapcsolatban pedig egy bejelentésre készül: szerinte nem jelent sem előnyt, sem pedig hátrányt majd a válogatáson, hogy a mennyasszonyt kereső showműsort már megnyerte. Bár Alekosszal szakított, és jelenleg szingli, a villába nem pasizni megy.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók