Műsorújság
RTL Most

Észveszejtő világba csöppent Teca

Saját ballagásán Teca ismét zongorához ülhetett. Torkában gombóccal, meghatódva búcsúzott társaitól, tanáraitól. Élete első színházi szerepének próbáján azonban már újra magabiztos volt, pedig Szirtes Tamás minden részletre szigorúan figyelt.
TECA: A próbán is tökéleteset alakított

TECA: Gyönyörű dallal ballagott a kiscsillag

Teca anyukája már kikészítette a ruhát. Nagy nap a mai. Az osztálytársai már nagyon várják. Az utolsó tanítási napon egy tanár- és iskolabúcsúztatót tartanak, és természetesen Teca fog énekelni. De nem csak ezért számolja a napok múlását: ballagásra ideér hozzá szerelme is.

Újabb hét, újabb próba, újabb színpad. Ezúttal a Madách színház és a Jézus Krisztus szupersztár vár Tecára. A vasárnap délutáni próbán egy különleges dalt gyakorol. A Jézus Krisztus Szupersztárból Mária Magdolna dalát

Teca azt sem tudja, minek örüljön jobban. A Csillag Születik színpadáról alig lépett le, teljesen megváltozott az élete. A színház után újabb kiskoncertek várnak rá, majd jövő szombaton egyszerre két vágya is teljesül. Több 10 ezres tömeg előtt csendülhet fel Teca hangja, mégpedig barátai társaságában, hiszen a Kapcsolat Koncerten a Csillag Születik teljes csapata színpadra áll.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók