Fókusz

2011.06.17. 20:10 (péntek)

Alekosz öccse is bevetné magát a Való Világba

Alekosz öccse is bevetné magát a Való Világba

Míg bátyja a Való Világban a fődíj felé evickélt, Tibor idekint már sztárnak számított. Osztotta az autogramokat, a hétvégi bulikat pedig közönségtalálkozóknak tekintette. Népszerűségét nem árnyékolta be Alekosz hazatérése, sőt, lehet, hogy karrierje most indul csak igazán.

TIBOR: „Indulni fogok a Való Világ 5. szériájában”

A görög elit alakulat újra támad. A közelgő VV 5-ben Nagy Alekosz öccse, Tibor indít majd merényletet a bekerült játékososok és a nézők rekeszizmai ellen. A kisebbik nem éppen ékesszólásáról híres hellászi srác már kész tervekkel vonul be a valóságshowba.

Tibor fél évig, mint mondja, szemérmetlenül kihasználta bátyja hírnevét, még autogramot is osztogatott. A klasszikus arcélű fiú a féktelen bulijairól és csajozásairól volt híres Érden. Jelenleg nagyon szerelmes. A barátnője csak épp annyira féltékeny a fiújára, amennyire kell.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való