Műsorújság
RTL Most

Rocklegendák, akiktől ma is szétrobbannak a stadionok

Négy betű, amit állítólag egy varrógép hátuljáról olvastak le, mégis azóta több millióan tetováltatták a bőrükre. Minden idők legkelendőbb rockzenekara az AC/DC, amely simán arat a 21. században is.
AC/DC: Legendák és a 60 ezres kórus

A bandatagok mind jócskán megtaposták már az ötödik x-et, de az énekes Brian Johnson már a 60-at is. Az együttes pedig szinte hihetetlen, de majd’ 40 éve robbantja szét a stadionokat. Az alkohol, a romlott nők, az izzadság a színpadon és a rossz kaja – ezek tartják őket épen, legalábbis ezt mondta egy interjúban Bon Scott, az AC/DC 1980-ban elhunyt korábbi énekese. Ez mostanáig is jó módszernek tűnik, az ugyanis jól látszik, hogy még mindig imádják, amit csinálnak, és van még bennük bőven szufla és ötlet is: a zenekar 38 éve alatt egyetlen válogatáslemezt sem adott ki.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Hasonló videók

  • A színésznő Tisza-tó rajongása a lehető legkalandosabb formában kelt életre, amikor szinte eggyé vált a természettel abban a pár napban, amíg a gyönyörű magyar tájegységen pihenhetett. Bár a Jófiúk forgatása miatt túl sok ideje erre nem volt, de ezt a rövidke időt is a számára legtökéletesebb helyen tölthette.

  • A túlzásba vitt pirulák sokszor inkább ártanak, mint használnak, ezért csak azt és annyit szabad használni, amennyi tényleg szükséges a szervezetnek. Hírességeket is kérdeztünk, hogy miket szednek? C, D, A, B vitaminok, amiket hajlamosak vagyunk túladagolni. Mégis miből mennyit érdemes és lehet-e őket máshogy pótolni?

  • Először erősítette meg az amerikai haditengerészet hivatalosan, hogy UFO-k, azaz azonosítatlan repülő tárgyak láthatóak azon a három felvételen, amit még a New York Times szivárogtatott ki 2017-ben. Donald Trump is megszólalt az ügyben.

  • A legtöbb macska ugyan gyűlöli a vizet, de ez, a Virgin Islands-beli Mike Usher kiscicájára nem igaz. Gracie egy pillanatra sem inog meg vidáman úszkáló gazdája fején, ő maga is követi Mike-ot a vízbe. Úgy tűnik, hogy ő a világ első macskája, aki szívesen vesz úszóleckéket is a gazditól.

  • Először a Fókusz riporterének mesélt Fecsó (Szegedi Ferenc) Vivivel (Vasvári Vivien) történt szakításáról. Elmondta, mi miért történt, és hogy érzi most magát. Arról is beszélt, mi lesz közös kisfiúkkal.

Legnézettebb videók