Műsorújság
RTL Most

Magukat kukkolhatták a villalakók

Hogyan készültek a villalakók a nagy találkozásra? A szembesítésen együtt nézték vissza a legviccesebb és legdrámaibb jeleneteket. Volt, akit megviseltek a már elfelejtett képkockák, Balázs pedig ismét brillírozott.
Csak néztek, mint a moziban. Hétfő este a Való Világ 4 összes játékosa nagy adag pattogatott kukoricát és egy kis adag sokkot kapott az RTL Klub stúdiójában.

A legnagyobb poénok közben még rosszalkodtak páran, de elcsendesedett a társaság, amikor a szerelmi drámák kerültek sorra a filmben.

A hátsó sorban ülők ezúttal fellélegezhettek. Róluk kevesebb turpisság derült ki. Igaz, a korábban kiesettek már hamarabb szembesültek azzal, amit a külvilág gondolt róluk.

Olivér udvariasan, de határozottan újra elkerülte a választ az Anikóval kapcsolatos kérdésekre. Úgy látszik, hogy a kamerák előtti flörtöt mindkettőjük igyekszik felejteni.

Gigi, bár bőszen emlegette, hogy már szakítottak Jerzyvel, még a finálé próbáján is azt figyelte, hogy szexis öltözéke, hogyan hat a szépfiúra. A szembesítés után, és közben az egykori szerelmesek látványosan kerülték egymást.

Jerzyt Éva társaságában lehetett egyre többször látni, de még a pletykák elindulása előtt siettek leszögezni: Éva hű marad Ádámhoz és Alekoszhoz. A törtető lány körül amúgy mindig történik valami, így egy újabb furcsa hír sem lepné meg.

A volt villalakókat a stúdió előtt alig engedték el rajongóik. Fényképezés és aláírás osztás után azonban a jövőt firtató kérdésre Gombitól jön a legfrappánsabb válasz: „Csináljuk a VV 5-öt”.

Nézze meg a Fókusz riportját!

A Fókusz riportjait a videótárban nézheti meg.

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

Legnézettebb videók